!!

Welcome to our Forum, extension and content sharing platform of Electrical Test and Measurement Product Reviews Blog.

 
Registration this is Free, we accept contributors of 17 years old and above. We do not accept registration with Gmail

Active since 7 June 2012  


Copyright Notice: Entire ITTSB.EU content & images they are copyright protected. - Forum search engine disabled to Guests - No need of you using Adblock software.

Author Topic: Μπαταρίες YUSUBA πληροφορίες για τον κατασκευαστή τους?  (Read 9180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kiriakos GR

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: May 2012
  • Location: Greece
  • Posts: 2203
  • Country: gr
    • ittsb.eu
  • job title: Industrial Maintenance Electrician
Πάρα πολλά προϊόντα Κίνας αυτά εξάγονται με επωνυμία (μάρκα) επιλεγμένη από τον όποιο εισαγωγέα, σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η YUSUBA που βαφτίστηκε έτσι απο έναν διανομέα στην Θεσσαλονίκη

Για παράδειγμα σε μηχανή Honda που χρησιμοποιεί από την μαμά της τον κωδικό μπαταρίας YUASA YTX7L-BS, αυτός στο υποτιθέμενο εμπορικό σήμα YUSUBA έχει τον κωδικό  YTX7L-BS YUSUBA GEL.

Στην πραγματικότητα το ανώνυμο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα χρησιμοποιεί τον κωδικό BT-YTX7L-BS(GEL) για να περιγράψει το προϊών.

Τώρα η διανομή των προϊόντων από Κίνα ξεκινά μέσα από έναν γενικό εισαγωγέα με την επωνυμία wuyi tiandi motion apparatus co. ltd,  όπου αυτός δεν έχει στην σελίδα του καμιά αναγραφή για τα προϊόντα και τις τεχνικές τους προδιαγραφές.

Κατά συμπέρασμα όσοι επιθυμούν τεχνική ενημέρωση, θα πρέπει να πιστέψουνε το λόγο του εισαγωγέα, διότι τα όποια προϊόντα, αυτά κατασκευάστηκαν με προδιαγραφές που ζήτησε εκείνος.

Όποιος όμως θέλει οπωσδήποτε να φτάσει στην πηγή της Κινας, αρκεί να επισκεφτεί τον παρακάτω σύνδεσμο, με το σκεπτικό ότι θα στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα για την αναζήτηση πληροφοριών για τον κωδικό μπαταρίας που τον ενδιαφέρει.   

http://www.cntdrmoto.com/contact.asp     

Τώρα για αυτό το προϊόν από πληροφορίες άλλου εισαγωγέα αναφέρεται ότι δεν απαιτεί συντήρηση η έκδοση Nano Gell, μονο ο βασικός τύπος δέχεται συμπλήρωση υγρών.
Η εκδοχή Nano Gell αυτή έχει χρώμα πορτοκαλί και διάφανο άνω μέρος .

Στο επάνω μέρος υπάρχει και ένα γκατζεντάκι ως ένδειξη κατάστασης φόρτισης, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ώστε να εντυπωσιαστεί κάποιος από αυτό.
Σε γενικές γραμμές από την έρευνα που έκανα, φαίνεται τα προϊόντα αυτά να είναι άνω του μετρίου από ποιότητα κατασκευής, και το συμπέρασμα βγαίνει από τους πόσους τα εμπορεύονται ανά τον κόσμο.
Καθώς ο πραγματικός κατασκευαστής φαίνεται να πληρεί αρκετές πιστοποιήσεις.

Πληροφορίες από Αμερική BT-YTX7L-BS(GEL).

1. Sealed configuration, colloid electrolyte, and leak-proof.
2. No acid mist and pollution to the environment when charging and discharging. It is the environment-friendly products recommended forcefully by our country.
3. High capacity: 10-20% higher comparing to that of VRLA.
4. Good at charging acceptance
5. Low self-discharging and durable for storage.
6. Nice ability for resilience after over-discharge and the capacity of high discharge current increases by 30% over VRLA.
7. Good performance in the low temperatures, can meet requirements of starting currents in –30℃to -50℃.
8. Stable characteristic in high temperatures, can meet requirements of its usage in temperature of 65℃ and even higher.
9. Long life span for charging/discharging, cycles up to 800-1500 times.
10. Industrial cost per unit capacity is lower than VRLA, yet economic benefits are higher.
WWW.ITTSB.EU   Industrial Test Tools Scoreboard  (Product Reviews Blog) / Editor in Chief.
The content of this Web site is copyright protected

 

ITTSB.EU Blog

General Data Protection Regulation GDPR ITTSB.EU Home Page Reward us by a Donation - Sponsorship TsDMMViewer Data Logger for FLUKE 884xA

ITTSB Blog - Sponsors

protosnet.com - Internet solutions FLUKE benchtop DMM Repair Services

Recommended Links

Hellenic Accreditation System E.SY.D. Portal of city Volos - Greece Clean Up and Customize Facebook Firefox Backup Tool 32bit / 64 bit Winaero Tweaker = Win7 Fonts size fix