!!

Welcome to our Forum, extension and content sharing platform of Electrical Test and Measurement Product Reviews Blog.

 
Registration this is Free, we accept contributors of 17 years old and above. We do not accept registration with Gmail

Active since 7 June 2012  


Copyright Notice: Entire ITTSB.EU content & images they are copyright protected. - Forum search engine disabled to Guests - No need of you using Adblock software.

Author Topic: Πως το προσωπικό μεράκι για τα όργανα μέτρησης μετατράπηκε σε Blog αξιολόγησης  (Read 6779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Kiriakos GR

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: May 2012
  • Location: Greece
  • Posts: 2203
  • Country: gr
    • ittsb.eu
  • job title: Industrial Maintenance Electrician
Ο Κυριάκος Τριανταφύλλου Βιομηχανικός ηλεκτρολόγος από το Βόλο, ξεκίνησε το 2009 μια προσωπική αναζήτηση μέσα στο ιντερνέτ με θέμα τα αξιόλογα όργανα μέτρησης, ώστε να καλύψει την προσωπική του ανάγκη για ενημέρωση και κατά επέκταση την ανανέωση των προσωπικών του εργαλείων μέτρησης.

Συμμετέχοντας αρχικά για δυο χρόνια σε Αγγλόφωνο φόρουμ τεχνικού ενδιαφερόντως περί γενικών ηλεκτρονικών και οργάνων μέτρησης, η αγάπη του και το πάθος του πάνω στις ηλεκτρολογικές μετρήσεις που εκφράζονταν με μικρές παρουσιάσεις με φωτογραφίες και κείμενο φανέρωσαν μια δυναμική που πήγαζε μέσα από τις εμπειρίες του.

Το 2011 η Agilent κατασκευάστρια εταιρεία οργάνων από Αμερική τον επέλεξε να δοκιμάσει και να εκφέρει γνώμη για το νέο τους βιομηχανικό πολύμετρο U1272A.

Η γραπτή αξιολόγηση είκοσι σελίδων φανέρωσε έναν ηλεκτρολόγο με δυναμική και στην πένα, και αποτέλεσε την αρχή μια νέας σταδιοδρομίας.
Άλλοι δυο κατασκευαστές καλοδέχτηκαν το ήθος και ύφος αυτών των παρουσιάσεων και έστειλαν δωρεάν δείγματα του εξοπλισμού τους και πάλι προς αξιολόγηση.

Η ευρεία αποδοχή έφερε την ανάγκη της δημιουργίας του ITTSB ( Blog παρουσιάσεων σύγχρονων φορητών οργάνων μέτρησης).

Οι τεχνικές πληροφορίες που βγαίνουν από τις συγκεκριμένες παρουσιάσεις βοηθούν τους έμπειρους τεχνίτες ώστε να διαμορφώσουν γνώμη για μελλοντικές αγορές εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα στον νεαρό ηλεκτρολόγο φανερώνουν την κατεύθυνση όπου κινείται η εξέλιξη στον χώρο των μετρήσεων.

Κάποτε ήταν απλά αρκετό να μετράμε ηλεκτρική τάση, σήμερα η εμπλοκή των ηλεκτρονικών στον ηλεκτρολογικό αυτοματισμό αλλά και στους ηλεκτροκινητήρες, σήκωσε τον πήχη των απαιτήσεων στην μέτρηση σημάτων και παλμών.

Μόνο τα πολύ σύγχρονα όργανα τεχνολογίας 2010+ μπορούν πραγματικά να πραγματοποιήσουν πολύπλοκες μετρήσεις, αλλά και να προσφέρουν τα μέγιστα στον τομέα της ατομικής ασφάλειας κατά ατυχήματος.

Ο σαραντατριών ετών βιομηχανικός ηλεκτρολόγος από το Βόλο σήκωσε τον πήχη ψηλά και αρθρογραφεί σήμερα με απλοϊκή αγγλική γραφή, με στόχο το Ευρωπαϊκό τεχνικό ακροατήριο.

Η κίνηση του είναι απόλυτα πρωτοποριακή, και από την άλλη δημιουργεί μια νέα δυναμική, η οποία αποδεικνύει ότι η μάθηση δεν είναι απαραίτητα βαρετή υπόθεση.
Ο χώρος τον σύγχρονων ηλεκτρολογικών μετρήσεων φανερώνει ένα νέο αντικείμενο μάθησης γεμάτο νεοτερισμούς αλλά και δράση.

http://www.ittsb.eu/
WWW.ITTSB.EU   Industrial Test Tools Scoreboard  (Product Reviews Blog) / Editor in Chief.
The content of this Web site is copyright protected

 

ITTSB.EU Blog

General Data Protection Regulation GDPR ITTSB.EU Home Page Reward us by a Donation - Sponsorship TsDMMViewer Data Logger for FLUKE 884xA

ITTSB Blog - Sponsors

protosnet.com - Internet solutions FLUKE benchtop DMM Repair Services

Recommended Links

Hellenic Accreditation System E.SY.D. Portal of city Volos - Greece Clean Up and Customize Facebook Firefox Backup Tool 32bit / 64 bit Winaero Tweaker = Win7 Fonts size fix