!!

Welcome to our Forum, extension and content sharing platform of Electrical Test and Measurement Product Reviews Blog.

 
Registration this is Free, we accept contributors of 17 years old and above. We do not accept registration with Gmail

Active since 7 June 2012  


Copyright Notice: Entire ITTSB.EU content & images they are copyright protected. - Forum search engine disabled to Guests - No need of you using Adblock software.

Author Topic: Προς Ηλεκτρολόγους και τεχνικούς ηλεκτρονικών συστημάτων. Φιλική υπενθύμιση  (Read 4987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Kiriakos GR

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: May 2012
  • Location: Greece
  • Posts: 2203
  • Country: gr
    • ittsb.eu
  • job title: Industrial Maintenance Electrician
Προς Ηλεκτρολόγους και τεχνικούς ηλεκτρονικών συστημάτων.
Φιλική υπενθύμιση,
το καλοκαιράκι πλησιάζει στο τέλος του, κάλο θα ήταν συνάδελφοι τεχνικοί και σύλλογοι Ηλεκτρολόγων να ενημερώνουν άλλους συνάδελφους για την ύπαρξη του ITTSB Blog ως χώρο που ασχολείται με την ανάδειξη ποιοτικών οργάνων ηλεκτρικών μετρήσεων στον τομέα συντήρησης και επισκευής ηλεκτρολογικών διατάξεων και βιομηχανικών συστημάτων.
Το ότι η αρθρογραφία γίνεται στα Αγγλικά βοηθά στην ουσία την σύνδεση των τεχνικών από όλο τον κόσμο ώστε να μοιραστούν προβλήματα και λύσεις.
Όση προσπάθεια κάνουν οι ξένοι τεχνικοί και συνάδελφοι, στο να μάθουν Αγγλική τεχνική ορολογία ώστε να έχουν τα οφέλη την άμεσης πρόσβασης σε πηγές τεχνικής ενημέρωσης, θα πρέπει να την καταβάλουν και οι Έλληνες.

Το ITTSB Blog ξεκινά από Σεπτέμβριο έναν νέο και δυναμικό κύκλο δραστηριότητας όπου είναι η αφετήρια του τρίτου χρόνου λειτουργίας του.
Με την προβολή μέσο αξιολόγησης Νέων τεχνικών λύσεων στην μορφή εργαλείων ηλεκτρολογικών μετρήσεων, διάγνωσης βλαβών και αξεσουάρ για αυτά.

Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι Έλληνες τεχνικοί να αξιοποιήσουν την ελαττωμένη τεχνική δραστηριότητα λόγο της οικονομικής κρίσης ως χρόνο προετοιμασίας για την αύξηση της ενημέρωσης τους με σκοπό να μείνουν συνδεδεμένοι με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Και εγώ αυτό κάνω ως σαράντα-πεντάχρονος δεύτερη γενιά ηλεκτρολόγος.
Όσοι τεχνίτες και εγκαταστάτες αποφάσισαν αλλαγή επαγγέλματος σε φούρναρη μπορούν να αγνοήσουν αυτό το μήνυμα.
Για τους υπόλοιπους θα πω: Παρακαλώ διαμοιράστε το μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου σας στο Facebook ή την προσωπική, και ακόμα καλύτερα εκτυπώστε και μοιράστε αυτήν την επιστολή σε νέους συνάδελφους που έχουν φλόγα και αγάπη για το επάγγελμα μας.
WWW.ITTSB.EU
WWW.ITTSB.EU   Industrial Test Tools Scoreboard  (Product Reviews Blog) / Editor in Chief.
The content of this Web site is copyright protected

 

ITTSB.EU Blog

General Data Protection Regulation GDPR ITTSB.EU Home Page Reward us by a Donation - Sponsorship TsDMMViewer Data Logger for FLUKE 884xA

ITTSB Blog - Sponsors

protosnet.com - Internet solutions FLUKE benchtop DMM Repair Services

Recommended Links

Hellenic Accreditation System E.SY.D. Portal of city Volos - Greece Clean Up and Customize Facebook Firefox Backup Tool 32bit / 64 bit Winaero Tweaker = Win7 Fonts size fix